Gondolkozom, hogy miről is kellene írnom ma reggel, de sok okos dolog nem jut eszembe.

 A reggelek az egyetlenek, amik állandó és kész forgatókönyv alapján működnek. Ébredés, készülődés, a gyerekek ébresztése (kit is kell felébreszteni, melyiküknek van első órája és melyiknek nincs?), kávé, az első cigi (bár ezért a feleségem mindig morog), autó, M3, iskola, a szendvicseim egy rántottás és egy rántotthúsos, kóser mindkettő (!), még egy kávé és cigi, aztán némi beszélgetés a szülő-barátokkal és innentől jöhet, a válság.

 Néha jól jönne, ha ezek a reggelek egész nap folytatódnának.

A „reggel” befejezésének és a „válság” kezdetének egyik ismertetőjele, az első sms megérkezése a bankból. Egyenleginfó: ajjajj. Inkább nem nyitom meg, majd csak úgy tíz óra körül addigra már úgy is többen felbosszantottak…

 A reggel tulajdonképen addig tart, amíg valamilyen belső kényszer által vezérelve a harmadik reggeli kávé után, meg nem nyitom valamelyik hírportált, és önsanyargató módon végig nem olvasom a belföldi híreket, és értesülök a legújabb szocialista ármányról. Ami természetesen a legújabb és legjobb utat mutatja meg számunkra a válságból kivezető „gyurcsánybajnaikóka”-i úton.

 

 

Szerző: szabógyuri  2009.04.03. 10:33 5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szabogyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr331043487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xena1 2009.04.04. 20:19:18

Szia Gyuri, örülök, hogy mit sem változott se a stílusod, sem a nézeteid :)
Üdv Xena

szabógyuri 2009.04.04. 21:49:22

Írj légyszi a szabogyorgy@fidesz.hu-ra, hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot ismét.

lopkowitz1 2009.04.05. 09:44:50

Kedves Barátom,
sok sikert kívánok munkádhoz!
Smuel

szabógyuri 2009.04.05. 11:02:10

Kedves Smuel!

köszönöm szépen!

bozgor 2009.04.10. 12:40:53

Kicsit borúsnak találom ezt a reggeli "ébredést".
Nem mintha nem tudnám és érezném minden percben az ország súlyos helyzetét, mégis most, nagypénteken ez a kérdés gondolataimban háttérbe szorul.

Most legyen a családé , a békességé ez a szép ünnep, aztán közösen, összefogva, együttesen lássunk neki a gondok megoldásának.
Mindenki tehetsége és lehetősége szerint vállaljon ebből részt és akkor rövidesen ismét derűs tekintetekkel találkozhatunk kis hazánkban.

Kellemes ünnepet mindenkinek.
süti beállítások módosítása