A mai napon újabb érdekes kijelentéssel bővült kedvenc szocialista képviselőnk D.M. (tudomásom szerint semmi köze ahhoz a bizonyos üzletránchoz, bár ki tudja…) palettája. Mondott ő már mindent, beszélt féldeciző portugálokról, küldte már haza a Fideszes zsidó képviselőt Izraelbe (azaz jómagamat), most pedig újabb kinyilatkoztatást tett, miután megkérdezte szerénységemtől, hogy melyik ország pénznemében számolok. A kinyilatkoztatás élénk derültséget keltett a frakciók tagjaiban, miszerint képviselő kolléga csak baksisért jár be az önkormányzatba. Hát igen, veszélyesek ezek az őszinteségi rohamok…

Bizony nem egyszerű az ő dolguk sem, összeszorult gyomorral ülni végig egy-egy testületi ülést azzal a tudattal, hogy D. M-ünk mikor mond valami oltári baromságot, mely kijelentés után aztán győzhetnek mosakodni az elvtársak. Nekem már elfogyott volna a türelmem…

 

Szerző: szabógyuri  2009.09.10. 19:38 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szabogyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr921373631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ivanpeter 2009.09.10. 20:16:41

Felháborító hogy ilyen megtörténhet. Ez az ember vagy komplett idióta vagy vér antiszemita. Félek azonban, hogy ettől is roszabb: egy buta, tudatlan bal-fék. Cölöp Úr, az udvarról :)

Azthiszi, még mindig a grundon, vagy a összerogyás szélén lévő, gangos háza macskahúgy szagú udvarán van-ahol szabadon zsidózhat. Szocik, tegyétek már ki ezt a politikai analfabétát!!!! Jól seggbe rugni, az ilyeneknek építkezésen a helye :)
Iván

Pásztor Tibor · http://pasztortibor.hu 2009.09.11. 11:20:18

Sajnálom. Több szempontból is.

Viszont nem értem pontosan, ő vagy te jársz be baksisért? Ez lenne a hivatalos pénznem Izraelben?

szabógyuri 2009.09.11. 14:07:38

@Pásztor Tibor: Én nem nagyon szoktam és ő csak a maga nevében nyilatkozott. Gondolom én...
süti beállítások módosítása