Kedves Krisztina!

 

Levelét olvasván, és szigorúan az Ön stílusánál maradva megkérdezném, hogy vajon hány metélt farkincával volt dolga, hogy ilyen biztos a méret meghatározást illetően? Amikor ezekkel a bizonyos metélt farkincákkal került ilyen-olyan kapcsolatba, akkor,  valószínűleg másra koncentrált és feltehetően nem a hazára gondolt (nem elítélhető módon). Hiszen néha Önnek is szüksége van kikapcsolódásra. Vajon hány példány mélyre ható vagy hatoló vizsgálatára volt szüksége ehhez a bölcs megállapításhoz? Ezek szerint több farkincát fogott, mint kilincset?

Kedves Krisztina! Minek, kinek van vége? Talán Önnek? Aki nem rég még más, nem éppen jobboldali pártnak volt miniszter jelöltje alig öt évvel ezelőtt. Annak a pártnak a jelöltjeként, akik most Önnek ádáz ellenségei. Kedves Asszonyom! Hogy is van ez????

 

Szerző: szabógyuri  2009.06.05. 17:56 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabogyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr51165920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása