Több mint gáz, ami a televízió képernyőjén történik. Vannak, akik azt gondolják, hogy bármikor és bármilyen eszközzel a szélső jobboldal szereplőit szimpatikussá lehet tenni a zsidóság számára? Mint, példának okáért Csurka Istvánt.

Teszik ezt egy zsidó műsorvezető vezetésével, aki meghívja műsorába Csurka Istvánt, alig egy héttel a Dávid-csillagos újságmegjelenés után, a hetvenötödik születésnap leplébe csomagolva. Ilyet jó érzésű zsidó ember nem tesz, nem kokettál egy asztalnál olyan emberrel, aki még az ominózus műsorban is arcátlanul a zsidó megszállásról beszél. Bizonygatja a kamerák előtt, hogy Csurka úr nem antiszemita, csak nem szereti a zsidókat… Ügynökökről , munkásőrökről beszélgetni volt besúgóval, enyhén szólva is morbid cselekedet.

Ez nem hazaszeretet, nem konzervativizmus, ez nem a polgári oldal, ez egy eltorzult gondolkozásmód torzszüleménye, amely idegen mindannyiunktól.

 

Szerző: szabógyuri  2009.04.10. 00:30 5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szabogyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr951056956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eitan ben Abram 2009.04.11. 08:48:02

Ez a zsidóságát vállaló műsorvezető a MAZSIHISZ munkatársa volt, feleségét és őt is felkarolta, segítette Zoltai Gusztáv,a MAZSIHISZ ügyvezetője, s most a műsorvezető Úr, amikor csak alkalom adódik, ott törli cipőjét volt "munkaadójába", ahol csak alkalom kínálkozik.
Mert most éppen az Echo Tv-ben keresi a pénzt.
Csurka Istvánról pedig már mindenki tud mindent. A Kádár-korszakban - elismert drámaíróként - vagyonokat mulatott el a Búsuló Juhászban, s hétfőn reggel aztán megjelent a Művelődésügyi Minisztérium irodalmi osztályán, ahol előleget utaltak ki számára.
Miközben mások dolgoztak: nem kértek s kaptak előlegeket.
Csurka Istvánnak, aki sokat kapott Aczél Györgytől, s akinek asztalsaságához tartozott a remek író Kardos G. György is, nem kell szeretnie a zsidókat. Surányit sem. De idézzük azért ide Hészodosz sorait: "Az, ki a másiknak tesz rosszat, majd maga szenved, s szőve gonosz tervet, neki üt ki a leggonoszabbul."

petyusa 2009.04.18. 21:21:55

Én egészen másképp állok hozzá zsidó és vészkorszak túlélő mivoltom llenére,mint a blog írója és az eddigi hozzászólás.Egyszerűen fogalmazva ez a hazám és zsidó gyökereimet a maguk legtermészetesebb módján megélve a magyar nemzet szerves tagjának érzem magam.Az a megalapozott véleményem,hogy nem Csurkáktól és Gárdától kell ebben az országban félni mivel nemzetünk politikailag bizonyítottan nem antiszemita Iszonyatosan kell viszont félnünk azoktól a vezetöktől,akik hihetetlen alacsony legitimációval rendelkezve hosszú évtizedek óta visszaélnek a zsidóság bizalmával A kommunista szörnyű évtizedekben döntő többségében zsidóságukat takarók néhány évvel az un rendszerváltás előtt a munkásőr sapkát és a zsidó társaikra is ráállitott elnyomó gépezetben történt tömeges részvételüket hrtelen kapedlire cserélték és a szovjet helyett izraelt kezdték imádni.Sokkal lényegesebb volt a hírtelen zsidóvá vált elvtársaknál amiről konzekvensen hallgattak ,mint amiről beszéltek.Iszonyatos erkölcsi bümok terhelik és valószínűthetően a zsidóságunk terhére elkövetett köztörvényes bűnök is azok lelkét többségükben,akik ma fellépnek illegítim módon nevükben.Azokhoz az egyre nagyobb számú zsidókhoz tartozom,szemben ía blog írójával,ígyVámos Györgyök védelmében is kiállva,akik egyre kiváncsibbak a zsidáságunk történelmi szerepére az utóbbi hatvan évben.A mai vzetők döntő többségének nincs joga szerepet vállalni hazánk jövőjének építésében és többségüknek el kell tünnie a közéletbőlAzok közé tartozom szemben a blog írójával és számunk egyre növekszik akik ragaszkodnak azon zsidók törvény elé állításához akik köztörvényes bűnökkel is és zsidó közösségünk megkárosításával is vádolhatók.Szilágyi György nyolcvan éves közíró vélemenyével is megegyezően a zsidó közképviseletben is elengedhetetlen a totális rendszerváltás,a bűnösöknek menniük kell!

szabógyuri 2009.04.18. 21:37:27

Kedves Péter!

Vártam már ezt a kis beírást (főleg a tegnap délután után). Én a helyedben némi önvizsgálatot tartanék,és kilépnék abból a gárdából amelyik a mai nap folyamán Holokauszt tagadó (amelynek Te túlélője vagy) felvonulást tartott a várban. Úgy érzem személyemmel kapcsolatban némi téveszmékbe ringatod magad.

Üdvüzlettel: Sz.Gy.

petyusa 2009.04.19. 09:34:55

Gyuri ! Nagyon kérlek és nyiltan és bátran lépj a nyilvánosság elé és politikailag kulturáltan ill meggyőzően határolódj el a Gárdába eddig belépett és a szellemiségére felesküdött hat zsidó származású honfitársamtól is .Sőt felkérlek tisztelettel arra hogy válald el a most 81 éves Szilágyi Györgytől történő elhatárolódást is,akinek az egészséges veszélyérzete nem az általad említett Gárda fele,hanem a zsidók nevében törvénytelenül fellépők által támogatott mocskos bünöző kormány fennmaradásában érdekelt miatt veszélyérzete valódi oka.Szivesen kiállok veled az Echo tv-ben nyiltan vitatkozni a nemzetünk részét képező zsidóságunk multjáról ,jelenéről és jövőjéröl.Más médiába nem megyek! Nem vagyok eskűszegő és ót zsidó származású társammal hazánk jövójéért történó végtelen agodalom szellemében felesküdtem a Magyar GÁrda pártoló tagjaként szellemiségére!Zsidó származásukat természetes módon vállaló társaim közül hárman rendes tagként esküdtek föl a Szent Koronára közülük egyik hölgy az ujjoncok kiképzésével foglalkozik.Itt az ideje ,hogy elgondolkozzatok miért alakult ez így,és hogy végképp elszomorítsalak,Morvai Krisztina kampányát támogatva /bizonyíthatóan/ 18 zsidó származású honfitársunk adta a kezembe részére eddig a kopogtató cédulát.Várom Érdemi és politikailag értékelhető válaszod.Abban a korban vagy ,amikor még érdemes felülbírálni eddigi esetleges tévedéseid.Persze ez csak medalapozott jellem birtokában lehetséges!Szeretném végül ha nyiltan állást foglalnál abban is hogy a joggal elismert Simon Wiesenthal náciüldöző kijelentése szerint/17 évvel ezelött személyesen találkoztam vele/ a Náci bünökkel egyenértékűnek tartja a kommunisták által elkövetett iszonyatos bűnöket még akkor is haa bünök elkövetésében hitsorsosai tömegesen vettek részt.Álláspontom és ars poeticam szerint a bűn elkövetése után a mindenkori törvények szerinti büntetésnek kell következnie én ezért élek!

szabógyuri 2009.04.20. 09:14:05

Kedves Péter!

Igen, mivel más út nem nagyon mutatkozik, határozottan elhatárolódom azoktól a zsidó származású emberektől akik a Magyar Gárda tagjaivá váltak az elmúlt hónapok folyamán. A magyarság mércéje nem az, hogy ki milyen gárdának a tagja.
Az elmúlt hét év kormányzásáról való véleményem nem különbözik a Fidesz MPSZ véleményétől, ezért azt nem kívánom bővebben kifejteni.
Simon Wiesenthallal teljes mértékben egyetértek,és nyilván az elszámolásnak és az elszámoltatásnak be kell következnie.
Mivel a Szilágyi Györggyel készült műsort nem láttam, ezért arról véleményt mondani nem tudok.
Közös képernyőn nem kívánok Veled semmilyen formában megjelenni, egészen addig amíg vérgőzös eszméket képviselsz.
süti beállítások módosítása