„Az SZDSZ országos tanácsának kétharmada döntött úgy a testület tegnapi ülésén, hogy a liberális párt támogatja Bajnai Gordon miniszterelnökké jelölését. A végleges döntést azonban csak a részletes program és a kabinet névsorának ismeretében hozza meg a párt.”

No. Hát akkor most mi van? Döntünk is, meg nem is. Elfogadjuk ,meg,nem is. Szeretjük Őket, meg nem is.

Vagy talán még az Internacionálét tanulgatja, még egyelőre félénken, bizonytalanul az SZDSZ vezetősége, hogy az együtt éneklés minél jobban menjen majd április 14-én?  Minden bizonnyal, a halk orruk alatt való dúdolgatást már elkezdték.

Mint ahogy a tejbetöknek még a gondolata is gyomorforgató, ez a színjáték is az.

 

Szerző: szabógyuri  2009.04.06. 11:45 3 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://szabogyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr411049283

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Reakció - polgári underground 2009.04.07. 08:12:08

Szopás! Nem is tűnt fel, hogy az MSZP-féle Internacionálé performanszról milyen hamar elkészült az első politológusi gyorsértékelés. A videóhoz írt hozzászólások között puszedli66 írja, hogy a 24. másodpercnél, közvetlenül Havas Szófia bejelentése ut…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eitan ben Abram 2009.04.06. 14:29:01

Énekelték is hangosan:
...ez a harc lesz a végső...
Lehet, ez a harc lesz a végső?
Nehezen élő, kis keresetű emberekre szabadította rá az SZDSZ ezt a szociáldemokratának még rossz álomban sem nevezhető hatalmi csoportot.
Óvja az Örökkévaló ezt a hazát!
Eitan

Pepe83 (törölt) 2009.04.06. 17:17:08

Én nem értem, hogy a Fidesz miért szorgalmazza az előrehozott választásokat.
A következő egy évben az MSZP megteszi azokat az elengedhetetlen és népszerűtlen intézkedéseket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az ország kilábaljon a jelenlegi helyzetéből. Így az új kormány 2010-ben egy kényelmesebb székbe ülhet bele. Ez persze nem jelenti azt, hogy ugyan úgy szórhatja a pénzt, mint ahogy tette azt a Bokros csomag által rendbetett államkasszából 1998-ban. Sok dolga lesz a Fidesznek is 2010 után és remélem, hogy megfelelő társadalmi támogatottsággal meg is tesz mindent az ország gazdaságának helyreállításáért. Abban is nagyon bízom, hogy a következő ciklusban ellenzékbe kerülő pártok nem csak saját hatalmi érdekeiket veszik figyelembe és akadályozzák meg a kormány reformjait komolytalan népszavazásokkal, ahogy az történ 2008-ban.

bozgor 2009.04.10. 12:49:13

Liberálisként csak annyit mondhatok, hogy az MSZP, mint szövetséges már minden bizalomra méltatlannak bizonyult. Ha csak ezen múlna a dolog, semmilyen együttműködést nem tertanék elképzelhetőnek.
De hát van itt egy ország és az országért a liberális párt is súlyona felelős.
Az IMF hitel feltételei között a költségvetési egyensúly megteremtése a feltétel. Ezt teljesíteni kell.
Mivel a határidő májusban van, sajnos nincsen idő választásokat tartani.

Ezért hát - megelőzendő a teljes csődöt, most kapott a Bajnai egy esélyt.
Mert a haza mindenek előtt!
süti beállítások módosítása