Ajjaj, gyorsan írnom kell valamit, mert csökkent, ma az olvasottságom. De Ti vagytok a hibások kedves olvasók, mert a blogot folyamatosan nézni kell, nem csak akkor, amikor friss bejegyzés kerül fel. Igazából figyelembe vehetnétek a gazdasági válságot a szellemi pangást és a megélhetési nehézségeket, rakjátok félre gondjaitokat és olvassatok.

Mesélhetnék Nektek a legújabb beszerzéseimről és a gazdasági válság ellenére is dübörgő új mezőgazdasági vállalkozásomról. Minden lehetséges támogatást kihasználva (itt meg kell említenem kedves szomszédjaim segítségét is) az elmúlt egy hónap folyamán rengeteget fejlődtem minden téren. Vásároltam egy vadonat új traktort, egy betakarító gépet, az állatállományomat jelentős mértékben fejlesztettem, vásároltam több fejős tehenet, fehér tojást tojó tyúkokat (hogy a tojás kóser legyen), több birkát, egy kecskét, két malacot (nehogy elmondjátok valakinek), számtalan gyümölcsfát és mázsaszám szedem a paprikát és tököt. Hölgyeim és Uraim mind ezt egy hónap alatt. Ki mondta, hogy itt válságban a mezőgazdaság?

Ki mondta, hogy itt válság van és a pannon puma nem ugrik többé?

Aki nem hiszi, saját szemével meggyőződhet a mai magyar sikervállalkozásom igazán. Vállalkozásom honlapja a következő: http://apps.facebook.com/onthefarm/index.php?ref=bookmark

 

Szerző: szabógyuri  2009.09.01. 16:40 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabogyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr111353251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása