Szanyi Tibor a hős lovag, mint tudjuk a kezdetek óta a Gyurcsány kormány hős és igen serény kiszolgálója volt a miniszterelnök kormányzásának teljes ideje alatt.

Vajon mi késztethette Újlipótváros választott parlamenti képviselőjét arra, hogy köpönyegét megfordítva a Gyurcsányi MSZP elleni támadást vezesse?

Vajon hol volt Szanyi Tibor az Öszödi beszéd alatt?

Vajon hol volt Szanyi Tibor lelkiismerete 2006. október 23-án, amikor ártatalan állampolgárokat nyomorítottak meg örök életre?

Vajon hol volt Szanyi Tibor az elmúlt hét évben?

Vajon képviselő úr mit tett az őt megválasztó állampolgárokért azon kívül, hogy most néhány hónapja álságos módon a belső forradalmár szerpében próbál tündökölni?

Szanyi Tibor a HVG hasábjain megjelent interjúban az SZDSZ-t teszi felelőssé az MSZP identitás vesztése miatt. Pártja kudarcai rendkivüli módon nyomasztják képviselő urat, de még mindig nem tér jobb belátásra a jövőt illetően, még mindig nem ismeri be, hogy az ország tönkretételéért önmagával együtt a pártja és koalíciós partnere a felelős. Most képviselő úr, volt urát, „liberálanarchistának” bélyegzi, holott néhány hónappal ezelőtt még keresztnevén szólította és büszkén feszített a volt miniszterelnök mellett a kerületünkben tett látogatásai során.

A népszerű folyóirat hasábjain képviselő úr sajnálkozik azon, hogy az ingatlanadó a kerületi kisnyugdíjasokat is sujtani fogja, akiktől még a 13. havi nyugdíjat is elvették. Vajon hogyan szavazott képviselő úr és kerületünk polgármestere, aki szintén országgyűlési képviselő, azon a bizonyos szavazáson?

Természetesen, ha figyelmesen olvassuk az interjút egész gyorsan rájövünk, hogy mi készteti mindannyiunk Tiborkáját, hogy hős lovagként harcoljon a pártja által kisemmizett választópolgárok érdekeiért. Tibor fél, Tibor reszket. Hiszen az a komoly veszely fenyegeti, hogy a közeldő választásokat követően messzi kerülhet attól a bizonyos husos fazéktól. Hiszen még az eddig elképzelhetetlen is megtörténhet, hogy nem sikerül egyéniben bejutnia, a listán viszont nem túl kedvező helyet kap. Bizony ezen még az aláírások szorgalmas gyűjtése sem segithet. Kedves képviselő úr, néhány évvel ezelőtt amikor az egyik testületi ülés során a szocialista kormányzatot azzal vádoltam, hogy a szocialista kormányzás iránya az országot a 9 és fél millió koldus országává teszi  Önök lehurrogtak, majd felháborodtak mondataimon. Tisztelt képviselő úr! Megcsinálták…

 

Szerző: szabógyuri  2009.06.23. 21:48 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szabogyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr91204335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pepe83 (törölt) 2009.06.29. 16:59:15

Kedves Gyuri!

Szokásomhoz hűen a témától eltérő hozzászólás, illetve kérdés következik:

Miért szavazta le a Fidesz a holokauszttagadást büntethetővé tevő alkotmánymódosítási javaslatot?

Akiben van egy pici emberi érzés, az tudja, hogy azoknak az idős embereknek, akik átélték a holokauszt borzalmait, szörnyű látni, hogy 2009-ben SS egyenruhás „emberek” azt állítják, hogy az egész meg sem történt, vagy legalábbis nem halt meg olyan sok ember (nem mintha az áldozatok száma változtatna a dolog súlyán).

A javaslatot támogatva talán az az érzése lehetett volna az embereknek, hogy a Fidesz megpróbál eltávolodni a szélsőjobbtól, de ahogy látom ez csak ábránd marad.
süti beállítások módosítása