Vajon az SZDSZ soraiból most ki, mikor és mitől fog elhatárolódni? Micsoda kirekesztő rasszista viselkedés!

Vagy talán odáig jutottunk, hogy a liberálisok fő ellenségei Tito Ortiz képviseletében mostantól a mexikói származású, amerikai állampolgárok, akik álruhába rejtőzve nem csak a sertésinfluenzával, hanem szélsőjobboldali magatartással kívánják fertőzni a magyar társadalmat és még arra sem ügyelnek mérhetetlen arcátlanságukban, hogy az árpád sávos kendőt a nyakukba és nem a szájuk elé kötik.

Viszont, elkezdődhetnek a szokásos találgatások:

Vajon milyen rokonságban állhat Ortizunk, a nagy jugoszláv vezérrel?

Tényleg Rózsa-Flores csapatába tartozott, csak lekéste a repülőjét?

Vagy talán az éj leple folyamán mindenre elszánt jobboldali aktivisták szállták meg az ország egész területén a plakát helyeket (természetesen Orbán Viktor közvetlen utasításait követve) és ragasztották át a magyar nemzet nagy ellenségeinek képét Ortizéval, hogy ezzel kellemetlen helyzetbe hozzák a kétszázezer egyedik szavazóért kétségbeesetten harcoló, egyébként végső agóniájukat átélő liberálisokat?

Hiszen szabadnak talán, de demokratának rajtuk kívül már senki nem nevezi őket az elmúlt néhány év, önmagukat és az egész országot semmibe vevő politizálásuk miatt.

 

 

Szerző: szabógyuri  2009.05.06. 15:17 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szabogyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr81106296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lopkowitz1 2009.05.06. 16:56:19

"Volt egyszer egy csapat"
Kiss János! És tiszteletet érdemlő csapata a Szabad Kezdeményezések Hálózatából! Mivé váltatok? Emlékeztek: honnan indultatok? S tudjátok: hová igyekeztek?
Az 5%-os parlamenti küszöb eléréséért mindent?
Hatalomban és nem ott: játék ez, ó, Ti, régi játszótársak!
Áldja meg az Örökkévaló minden jó érzésű tagotokat és szimpatizánsotokat.
Smuel ben Lopkowitz

Mdavid · http://ilyenmasholnincs.blog.hu 2009.05.07. 10:19:01

Gyuri, gondolom arra is egy hasonló hosszúságú bejegyzést fogsz áldozni, hogy elnézést kérj a humorosnak vélt szövegedért, amelyik hazugságon alapul.

Hiszen az eredeti kép itt van: www.shutterstock.com/pic-26597065-dangerous-man-with-baseball-bat-isolated-on-white-background.html

Ez egy képügynökség oldala, ahonnan meg lehet vásárolni a fotók felhasználási jogát.

szabógyuri 2009.05.07. 10:40:02

Kedves Dávid!

Tisztában vagyok vele, hogy az önigazolásban a legjobbak vagytok ebben az országban.
De nagyon szeretném, ha az önkritikában is legalább ilyen kitűnő eredményeket érnétek el.

Üdv: Sz.Gy.
süti beállítások módosítása